Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jáhlovo-sýrová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 002 kJ /
240 kcal
Bílkoviny1,93 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,93 g
Tuky21,08 g
– nasycené2,92 g
– nenasycené18,15 g
–– mononenasycené15,63 g
–– polynenasycené2,52 g
––– omega 30,02 g
Vláknina4,39 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 604 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy9,48 g
– cukry2,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 menší prtržel
plátek plátek celeru Celer bulva čerstvá
kousek kousek pórku asi 4 cm Pórek čerstvý
6 6 sýru trojúhelníčků Veselá káva šunková Sýr kravský tvrdý 30%
3 PL 3 PL jáhel Jáhly
2 PL 2 PL olivového oleje Olej olivový 22 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 Kl 1 Kl polévkové koření Kuchárek Polévkové koření tekuté 5 ml
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 1/2 vody Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.