Nutriční hodnoty (Jáhlovo-sýrová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 002 kJ / 240 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,93 g |
Tuky | 21,08 g |
– nasycené | 2,92 g |
– nenasycené | 18,15 g |
–– mononenasycené | 15,63 g |
–– polynenasycené | 2,52 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 4,39 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 604 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 9,48 g |
– cukry | 2,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 menší prtržel | ||
plátek plátek celeru | Celer bulva čerstvá | |
kousek kousek pórku asi 4 cm | Pórek čerstvý | |
6 6 sýru trojúhelníčků Veselá káva šunková | Sýr kravský tvrdý 30% | |
3 PL 3 PL jáhel | Jáhly | |
2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 Kl 1 Kl polévkové koření Kuchárek | Polévkové koření tekuté | 5 ml |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 1/2 vody | Voda |