Nutriční hodnoty (Celerovo nivová pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 633 kJ / 1 346 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,10 g |
Tuky | 119,12 g |
– nasycené | 35,43 g |
– nenasycené | 76,22 g |
–– mononenasycené | 29,16 g |
–– polynenasycené | 47,06 g |
––– omega 3 | 1,33 g |
Vláknina | 29,30 g |
Cholesterol | 263 mg |
Sodík | 3,80 g |
Sůl | 9,33 g |
Sacharidy | 16,71 g |
– cukry | 8,69 g |
––– laktóza | 1,79 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 bulva 1 bulva celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
10-15 dkg 10-15 dkg nivy (podle velikosti celeru) | Niva 50% t. v s. | 125 g |
menší cibule | Cibule čerstvá | |
majolka | Majonéza | |
10 dkg 10 dkg tatarka | Tatarská omáčka | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
trochu trochu vegety | Kořenící směs sypká | |
možné i vejce natvrdo (nemusí být) | Vejce slepičí |