Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerovo nivová pomazánka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 633 kJ /
1 346 kcal
Bílkoviny37,18 g
– z toho živočišné bílkoviny29,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,10 g
Tuky119,12 g
– nasycené35,43 g
– nenasycené76,22 g
–– mononenasycené29,16 g
–– polynenasycené47,06 g
––– omega 31,33 g
Vláknina29,30 g
Cholesterol 263 mg
Sodík 3,80 g
Sůl9,33 g
Sacharidy16,71 g
– cukry8,69 g
––– laktóza1,79 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 bulva 1 bulva celeru Celer bulva čerstvá 540 g
10-15 dkg 10-15 dkg nivy (podle velikosti celeru) Niva 50% t. v s. 125 g
menší cibule Cibule čerstvá
majolka Majonéza
10 dkg 10 dkg tatarka Tatarská omáčka 100 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
trochu trochu vegety Kořenící směs sypká
možné i vejce natvrdo (nemusí být) Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.