Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečený kapr v sýrové peřince)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 080 kJ /
975 kcal
Bílkoviny61,12 g
– z toho živočišné bílkoviny61,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky77,94 g
– nasycené17,74 g
– nenasycené49,36 g
–– mononenasycené36,61 g
–– polynenasycené12,75 g
––– omega 32,89 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,14 g
Sodík 1,51 g
Sůl3,49 g
Sacharidy7,30 g
– cukry4,50 g
––– laktóza4,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 porce 4 porce kapra Kapr
sůl Sůl mořská
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
mletá paprika Paprika červená sušená
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
máslo (na vymazání zapékací mísy) Máslo kravské
4 plátky 4 plátky šunky Šunka vepřová vařená 80 g
40 g 40 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 40 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
čerstvá petrželka Petržel nať čerstvá
2 lžíce 2 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 50 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.