Nutriční hodnoty (Zapečený kapr v sýrové peřince)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 080 kJ / 975 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 61,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 77,94 g |
– nasycené | 17,74 g |
– nenasycené | 49,36 g |
–– mononenasycené | 36,61 g |
–– polynenasycené | 12,75 g |
––– omega 3 | 2,89 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,14 g |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,49 g |
Sacharidy | 7,30 g |
– cukry | 4,50 g |
––– laktóza | 4,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 porce 4 porce kapra | Kapr | |
sůl | Sůl mořská | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
máslo (na vymazání zapékací mísy) | Máslo kravské | |
4 plátky 4 plátky šunky | Šunka vepřová vařená | 80 g |
40 g 40 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 40 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |