Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Růžový bramborový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie11 247 kJ /
2 688 kcal
Bílkoviny55,85 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,60 g
Tuky132,40 g
– nasycené62,78 g
– nenasycené66,42 g
–– mononenasycené55,08 g
–– polynenasycené11,34 g
––– omega 30,25 g
Vláknina87,40 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 3,92 g
Sůl9,20 g
Sacharidy274,55 g
– cukry104,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg salátových brambor Brambor zimní 1000 g
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
1 1 větší nejlépe zelené jablko Jablko čerstvé
2 bulvy 2 bulvy červené ( uvařené ) řepy Červená řepa čerstvá 1200 g
150 g 150 g voňavé slaniny ( farmářská, gazdovská.. ) Špek 150 g
kelímek kelímek Tatarské zakysané smetany ( viz foto ) Smetana kravská zakysaná 12%
sůl Sůl mořská
čertvě mletý pepř Pepř černý mletý
citronová šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.