Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jogurtová bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 279 kJ /
4 369 kcal
Bílkoviny111,39 g
– z toho živočišné bílkoviny61,39 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,00 g
Tuky141,91 g
– nasycené18,41 g
– nenasycené107,83 g
–– mononenasycené76,03 g
–– polynenasycené31,80 g
––– omega 38,31 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 1,09 g
Sodík 761 mg
Sůl2,13 g
Sacharidy654,07 g
– cukry286,67 g
––– laktóza23,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 l 1/2 l polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1/4 l 1/4 l cukru Cukr bílý 250 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1/2 l 1/2 l bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 500 ml
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
mléko (dle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5%
tuk na vymazání formy Margarín
mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.