Nutriční hodnoty (Korpus na dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 885 kJ / 3 319 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,50 g |
Tuky | 140,02 g |
– nasycené | 16,19 g |
– nenasycené | 108,35 g |
–– mononenasycené | 76,20 g |
–– polynenasycené | 32,15 g |
––– omega 3 | 8,63 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 631 mg |
Sůl | 2,39 g |
Sacharidy | 436,55 g |
– cukry | 215,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 ks 5 ks vajec | Vejce slepičí | 315 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
100 ml 100 ml teplé vody | Voda | 100 ml |
200 g 200 g krupicového cukru | Cukr bílý | 200 g |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1-2 1-2 prášky do pečiva | Kypřící prášek | 18 g |