Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Korpus na dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 885 kJ /
3 319 kcal
Bílkoviny73,56 g
– z toho živočišné bílkoviny39,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,50 g
Tuky140,02 g
– nasycené16,19 g
– nenasycené108,35 g
–– mononenasycené76,20 g
–– polynenasycené32,15 g
––– omega 38,63 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 1,17 g
Sodík 631 mg
Sůl2,39 g
Sacharidy436,55 g
– cukry215,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 ks 5 ks vajec Vejce slepičí 315 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
100 ml 100 ml teplé vody Voda 100 ml
200 g 200 g krupicového cukru Cukr bílý 200 g
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1-2 1-2 prášky do pečiva Kypřící prášek 18 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.