Nutriční hodnoty (Slepička nebo kohout z kynutého těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 358 kJ / 1 759 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,25 g |
Tuky | 35,51 g |
– nasycené | 13,10 g |
– nenasycené | 18,38 g |
–– mononenasycené | 11,65 g |
–– polynenasycené | 6,73 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 277 mg |
Sodík | 4,91 g |
Sůl | 12,21 g |
Sacharidy | 295,80 g |
– cukry | 22,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
1,5 lžičky 1,5 lžičky soli | Sůl mořská | 12 g |
20 g 20 g rozpuštěného vlahého sádla | Sádlo vepřové | 20 g |
250 g 250 g vlažné vody | Voda | 250 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
15 g 15 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 15 g |
1 1 vejce (na potření povrchu) | Vejce slepičí | 70 g |
mák | Mák modrý | |
sezamové semínka | Sezam loupaný | |
lněné semínka | Lněná semínka | |
dýňové semínko | Dýňová semínka |