Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Briošky různých tvarů)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie39 661 kJ /
9 479 kcal
Bílkoviny278,64 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny243,92 g
Tuky173,36 g
– nasycené39,13 g
– nenasycené113,66 g
–– mononenasycené62,48 g
–– polynenasycené51,18 g
––– omega 33,69 g
Vláknina68,75 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 4,62 g
Sůl11,29 g
Sacharidy1 666,77 g
– cukry291,47 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg pšeničné mouky hladké Mouka pšeničná hladká 1000 g
50 g 50 g droždí Droždí pekařské lisované 50 g
10 g 10 g cukru do kvásku Kvásek pšeničný 10 ml
190 g 190 g cukru do těsta Cukr bílý 190 g
150 g 150 g margarínu Margarín 150 g
10 g 10 g soli Sůl mořská 10 g
2 2 vejce do těsta Vejce slepičí 140 g
2 2 vejce na mašlování Vejce slepičí 140 g
30 g 30 g máku na zdobení.. Mák modrý 30 g
3,8 dcl 3,8 dcl vody (dle vaznosti mouky) Voda 379.9999952316284 ml
(doba zrani testa je 1,5-2 (doba zrani testa je 1,5-2 (Doba zrání těsta je 1,5-2 hodiny. Po 40 minutách přetěžujeme.
Z 1 kg 1 kg mouky = 50ks po 30g, =35ks po 43g, =16ks po 86g. Mouka pšeničná hladká 1000 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.