Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí ragú s bílým vínem a žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 445 kJ /
1 779 kcal
Bílkoviny140,25 g
– z toho živočišné bílkoviny128,34 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,91 g
Tuky96,84 g
– nasycené35,39 g
– nenasycené56,90 g
–– mononenasycené43,74 g
–– polynenasycené13,17 g
––– omega 33,99 g
Vláknina20,70 g
Cholesterol 429 mg
Sodík 604 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy47,26 g
– cukry22,86 g
––– laktóza9,66 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g žampionů (nebo čerstvých hub) Žampion čerstvý 300 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
250 ml 250 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
600 g 600 g hovězí kližky (nebo jiného hovězího) Hovězí kližka 600 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
200 ml 200 ml bílého vína Víno bílé suché 200 ml
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
bylinky - petrželka, tymián Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.