Nutriční hodnoty (Fofr krtek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 113 kJ / 1 700 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,16 g |
Tuky | 115,66 g |
– nasycené | 10,53 g |
– nenasycené | 96,13 g |
–– mononenasycené | 68,62 g |
–– polynenasycené | 27,51 g |
––– omega 3 | 8,29 g |
Vláknina | 5,40 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 262 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 143,20 g |
– cukry | 132,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 2 práškové pudinky( kromě ovocných, užila jsem vanilku a karamel) | Vanilkové lusky | |
2 2 polévkové lžíce hořkého kakaa | Kakao prášek | |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
80 g 80 g moučkového cukru | Cukr bílý | 80 g |
1 1 polévkové lžíce rumu (nebo pár kapek rumové tresti) | Rum | |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1/2 KL 1/2 KL xantanu | ||
1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
1 1 mascarpone | Mascarpone | |
2 2 zralé banány | Banán čerstvý | 180 g |
2 PL 2 PL javorového sirupu | Sirup javorový | 30 ml |
1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
2 PL 2 PL banánového granka, rozpuštěného v troše vody | Voda | 36 ml |
Kousek Kousek čokolády k nastrouhání do krému | Čokoláda mléčná 30% |