Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fofr krtek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 113 kJ /
1 700 kcal
Bílkoviny19,52 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,16 g
Tuky115,66 g
– nasycené10,53 g
– nenasycené96,13 g
–– mononenasycené68,62 g
–– polynenasycené27,51 g
––– omega 38,29 g
Vláknina5,40 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 262 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy143,20 g
– cukry132,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 2 práškové pudinky( kromě ovocných, užila jsem vanilku a karamel) Vanilkové lusky
2 2 polévkové lžíce hořkého kakaa Kakao prášek
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g
1 1 polévkové lžíce rumu (nebo pár kapek rumové tresti) Rum
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1/2 KL 1/2 KL xantanu
1 1 smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
1 1 mascarpone Mascarpone
2 2 zralé banány Banán čerstvý 180 g
2 PL 2 PL javorového sirupu Sirup javorový 30 ml
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
2 PL 2 PL banánového granka, rozpuštěného v troše vody Voda 36 ml
Kousek Kousek čokolády k nastrouhání do krému Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.