Nutriční hodnoty (Mleté maso s fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 827 kJ / 2 588 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 141,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 122,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,26 g |
Tuky | 178,39 g |
– nasycené | 72,69 g |
– nenasycené | 92,89 g |
–– mononenasycené | 74,20 g |
–– polynenasycené | 18,69 g |
––– omega 3 | 0,79 g |
Vláknina | 36,20 g |
Cholesterol | 931 mg |
Sodík | 1,83 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 88,45 g |
– cukry | 39,88 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g mletého masa | Vepřový ořez | 600 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
3-4 lžíce 3-4 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 52.5 g |
100 g 100 g mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
450 g 450 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 450 g |
250 g 250 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
olej | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý | |
ocet | Ocet lihový | |
cukr | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská |