Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mleté maso s fazolkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 827 kJ /
2 588 kcal
Bílkoviny141,37 g
– z toho živočišné bílkoviny122,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,26 g
Tuky178,39 g
– nasycené72,69 g
– nenasycené92,89 g
–– mononenasycené74,20 g
–– polynenasycené18,69 g
––– omega 30,79 g
Vláknina36,20 g
Cholesterol 931 mg
Sodík 1,83 g
Sůl4,00 g
Sacharidy88,45 g
– cukry39,88 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g mletého masa Vepřový ořez 600 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
50 g 50 g uzené slaniny Špek 50 g
3-4 lžíce 3-4 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 52.5 g
100 g 100 g mrkve Mrkev čerstvá 100 g
450 g 450 g zelených fazolek Fazolky čerstvé 450 g
250 g 250 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
olej Olej řepkový
pepř Pepř černý
ocet Ocet lihový
cukr Cukr bílý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.