Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč s medem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie190 302 kJ /
45 483 kcal
Bílkoviny403,05 g
– z toho živočišné bílkoviny27,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny375,99 g
Tuky658,96 g
– nasycené139,68 g
– nenasycené431,00 g
–– mononenasycené201,21 g
–– polynenasycené229,79 g
––– omega 345,59 g
Vláknina1 983,92 g
Cholesterol 779 mg
Sodík 8,00 g
Sůl1,14 g
Sacharidy8 493,09 g
– cukry7 570,65 g
––– laktóza1,47 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
250 g 250 g medu Med nepasterovaný 250 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
500 500 g očištěných nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 75000 g
0,2 l 0,2 l oleje Olej řepkový 200.00000298023224 ml
100 g 100 g nasekaných ořechů Vlašské ořechy 100 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého anýzu Anýz semena mletá
1/2 lžičky 1/2 lžičky tlučených hřebíčků Hřebíček 2.5 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky jedlé sody Jedlá soda 18 g
160 g 160 g moučkového cukru Cukr bílý 160 g
160 g 160 g ztuženého tuku Margarín 160 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
2 lžíce 2 lžíce solamylu Bramborový škrob 30 g
2 lžíce 2 lžíce vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.