Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolková polévka se slaninou a klobásou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 355 kJ /
1 041 kcal
Bílkoviny17,65 g
– z toho živočišné bílkoviny10,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,48 g
Tuky92,80 g
– nasycené45,97 g
– nenasycené45,72 g
–– mononenasycené37,19 g
–– polynenasycené8,53 g
––– omega 30,44 g
Vláknina17,80 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,64 g
Sůl4,00 g
Sacharidy26,08 g
– cukry12,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g zelených fazolek ( mohou být mražené) Fazolky čerstvé 250 g
1 1 malý brambor Brambor zimní 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
1 1 klobása Klobása
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
1 litr 1 litr vývaru nebo vody Vývar hovězí 1000 ml
trochu trochu másla Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.