Nutriční hodnoty (Fazolková polévka se slaninou a klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 355 kJ / 1 041 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,48 g |
Tuky | 92,80 g |
– nasycené | 45,97 g |
– nenasycené | 45,72 g |
–– mononenasycené | 37,19 g |
–– polynenasycené | 8,53 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 17,80 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 26,08 g |
– cukry | 12,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g zelených fazolek ( mohou být mražené) | Fazolky čerstvé | 250 g |
1 1 malý brambor | Brambor zimní | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
1 1 klobása | Klobása | |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 litr 1 litr vývaru nebo vody | Vývar hovězí | 1000 ml |
trochu trochu másla | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |