Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Paprika plněná Feta sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 554 kJ /
1 327 kcal
Bílkoviny103,34 g
– z toho živočišné bílkoviny93,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,30 g
Tuky64,95 g
– nasycené29,85 g
– nenasycené26,41 g
–– mononenasycené21,66 g
–– polynenasycené4,75 g
––– omega 30,22 g
Vláknina16,50 g
Cholesterol 929 mg
Sodík 2,42 g
Sůl5,79 g
Sacharidy76,05 g
– cukry52,28 g
––– laktóza20,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g čerstvých paprik (grilovaných nebo pečených, můžeme upéct papriky doma) Paprika červená čerstvá 500 g
200 g 200 g sýra (nastrouhaného) Sýr kravský tvrdý 30% 200 g
200 g 200 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 200 g
olej na smažení Olej řepkový
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 lžice 1 lžice petrželky (sekané) Petržel nať čerstvá 15 g
1 lžička 1 lžička oregana Oregano sušené 5 g
1 lžička 1 lžička tymiánu Tymián sušený 5 g
5 stroužků 5 stroužků česneku (nasekaného) Česnek čerstvý 35 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
strouhanka Strouhanka pšeničná
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.