Nutriční hodnoty (Paprika plněná Feta sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 554 kJ / 1 327 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 93,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,30 g |
Tuky | 64,95 g |
– nasycené | 29,85 g |
– nenasycené | 26,41 g |
–– mononenasycené | 21,66 g |
–– polynenasycené | 4,75 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 929 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 5,79 g |
Sacharidy | 76,05 g |
– cukry | 52,28 g |
––– laktóza | 20,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g čerstvých paprik (grilovaných nebo pečených, můžeme upéct papriky doma) | Paprika červená čerstvá | 500 g |
200 g 200 g sýra (nastrouhaného) | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
200 g 200 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 200 g |
olej na smažení | Olej řepkový | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 lžice 1 lžice petrželky (sekané) | Petržel nať čerstvá | 15 g |
1 lžička 1 lžička oregana | Oregano sušené | 5 g |
1 lžička 1 lžička tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku (nasekaného) | Česnek čerstvý | 35 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |