Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékané brambory se zelím a uzeninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie8 671 kJ /
2 072 kcal
Bílkoviny126,84 g
– z toho živočišné bílkoviny120,26 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,58 g
Tuky145,19 g
– nasycené72,35 g
– nenasycené64,79 g
–– mononenasycené55,29 g
–– polynenasycené9,50 g
––– omega 31,05 g
Vláknina11,20 g
Cholesterol 903 mg
Sodík 3,88 g
Sůl9,59 g
Sacharidy60,20 g
– cukry26,20 g
––– laktóza16,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 velké brambory Brambor zimní 200 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
300 g 300 g kuřecích prsou (nemusí být) Kuře prso 300 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
mražená či jiná zelenina (množství dle chuti) Mrkev čerstvá
250 ml 250 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1/2 sklenice 1/2 sklenice kysaného zelí Zelí bílé kvašené 100 g
100 g 100 g Eidamu Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
drcený kmín Kmín mletý
Vegeta Kořenící směs sypká
bazalka Bazalka čerstvá
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.