Nutriční hodnoty (Vláčná buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 24 654 kJ / 5 893 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,50 g |
Tuky | 329,35 g |
– nasycené | 30,11 g |
– nenasycené | 280,15 g |
–– mononenasycené | 197,47 g |
–– polynenasycené | 82,68 g |
––– omega 3 | 24,81 g |
Vláknina | 33,50 g |
Cholesterol | 530 mg |
Sodík | 308 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 634,70 g |
– cukry | 266,97 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
1,5 sklenky 1,5 sklenky oleje | Olej řepkový | 300 ml |
1,5 1,5 kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
1 sklenka 1 sklenka mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
2 2 hotové čokoládové polevy (nebo jiná čokoládová poleva) | Čokoládová poleva |