Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Gratinovaný platýs)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 144 kJ /
1 469 kcal
Bílkoviny50,44 g
– z toho živočišné bílkoviny40,41 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,03 g
Tuky112,46 g
– nasycené47,66 g
– nenasycené50,25 g
–– mononenasycené39,86 g
–– polynenasycené10,39 g
––– omega 33,17 g
Vláknina13,05 g
Cholesterol 155 mg
Sodík 5,09 g
Sůl12,30 g
Sacharidy57,13 g
– cukry22,30 g
––– laktóza17,94 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
850 filetů 850 filetů 850 g filetů platýse z Limandy
1/2 1/2 citrónu Citrón čerstvý 45 g
1 PL 1 PL koření na ryby Grilovací koření 15 g
hladká mouka na obalení ryb Mouka pšeničná hladká
200 g 200 g hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová 200 g
1 1 mladá cibulka i s natí Cibulka jarní čerstvá
3 PL 3 PL oleje Olej řepkový 33 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
drcený kmín Kmín mletý
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
30 g 30 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
100 g 100 g nastrouhaného Parmezánu Parmezán 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.