Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová líčka s pomerančovou omáčkou a gratinovanou bramborou s alioli)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 041 kJ /
1 205 kcal
Bílkoviny5,14 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,14 g
Tuky81,35 g
– nasycené10,22 g
– nenasycené64,07 g
–– mononenasycené18,14 g
–– polynenasycené45,93 g
––– omega 31,00 g
Vláknina8,59 g
Cholesterol 130 mg
Sodík 860 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy111,10 g
– cukry81,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 vepřových líček Vepřová líčka
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
5 5 pomerančů Pomeranč čerstvý
75 g 75 g cukru Cukr bílý 75 g
50 ml 50 ml balzamikového octa Ocet balsamikový bílý 50 ml
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
brambory Brambor zimní
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
asi 100 g 100 g majonézy Majonéza 100 g
mandlové plátky Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.