Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Boršč z Arbatu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie12 129 kJ /
2 899 kcal
Bílkoviny184,10 g
– z toho živočišné bílkoviny152,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,06 g
Tuky157,20 g
– nasycené79,97 g
– nenasycené69,99 g
–– mononenasycené58,85 g
–– polynenasycené11,14 g
––– omega 30,59 g
Vláknina49,92 g
Cholesterol 579 mg
Sodík 3,06 g
Sůl7,34 g
Sacharidy163,13 g
– cukry123,80 g
––– laktóza3,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hovězího předního masa Hovězí plec 400 g
200 g 200 g vepřové plece Vepřová plec 200 g
100 g 100 g uzené vepřové kýty Vepřová kýta 100 g
100 g 100 g špeku Špek 100 g
2-3 2-3 hovězí kosti Kost hovězí
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 bulvy 2-3 bulvy červené řepy (podle velikosti) Červená řepa čerstvá 1500 g
1 hrst 1 hrst bílého zelí Zelí bílé čerstvé
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
100 g 100 g cherry rajčat Rajčata cherry 100 g
3 lžíce 3 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 45 g
100 ml 100 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 100 ml
3-4 lžíce 3-4 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 35 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
1 lžička 1 lžička nového koření Nové koření 5 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový
citrónová šťáva Šťáva z citrónu
mletý černý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
hustá zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
nasekaný kopr Kopr nať čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.