Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fish cakes (rybí karbanátky))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 331 kJ /
796 kcal
Bílkoviny101,83 g
– z toho živočišné bílkoviny94,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,05 g
Tuky12,42 g
– nasycené3,77 g
– nenasycené5,51 g
–– mononenasycené3,85 g
–– polynenasycené1,66 g
––– omega 30,53 g
Vláknina7,85 g
Cholesterol 538 mg
Sodík 478 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy65,35 g
– cukry10,85 g
––– laktóza7,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g čerstvé tresky Treska filet 450 g
350 g 350 g brambor Brambor zimní 350 g
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
petržel Petržel kořenová čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá
sůl Sůl mořská
1/2 lžičky 1/2 lžičky strouhané citronové kůry Citronová kúra čerstvá 2.5 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
strouhanka Strouhanka pšeničná
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.