Nutriční hodnoty (Fish cakes (rybí karbanátky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 331 kJ / 796 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 94,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,05 g |
Tuky | 12,42 g |
– nasycené | 3,77 g |
– nenasycené | 5,51 g |
–– mononenasycené | 3,85 g |
–– polynenasycené | 1,66 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 7,85 g |
Cholesterol | 538 mg |
Sodík | 478 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 65,35 g |
– cukry | 10,85 g |
––– laktóza | 7,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g čerstvé tresky | Treska filet | 450 g |
350 g 350 g brambor | Brambor zimní | 350 g |
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky strouhané citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 2.5 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |