Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bábovka s jogurtem a skořicí, bez vajec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 497 kJ /
2 748 kcal
Bílkoviny43,23 g
– z toho živočišné bílkoviny8,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,23 g
Tuky84,25 g
– nasycené21,43 g
– nenasycené60,10 g
–– mononenasycené39,98 g
–– polynenasycené20,13 g
––– omega 31,30 g
Vláknina12,38 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 244 mg
Sůl0,49 g
Sacharidy448,00 g
– cukry195,38 g
––– laktóza7,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 350 g
cca 180 g 180 g krystalového cukru (podle toho, jak kdo rád sladké) Cukr bílý 180 g
130 g 130 g rozpuštěného tuku na pečení Margarín 130 g
1-2 lžičky 1-2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 7.5 g
1 1 kypřící prášek do pečiva Kypřící prášek
150 g 150 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 150 ml
mléko dle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%
namočené rozinky Rozinky
kakao na obarvení části těsta (pokud chceme bábovku dvoubarevnou) Kakao prášek
tuk a Margarín
strouhanka na vymazání a vysypání formy Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.