Nutriční hodnoty (Znojemská omáčka s vepřovým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 12 593 kJ / 3 010 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 157,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 150,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,38 g |
Tuky | 242,89 g |
– nasycené | 93,12 g |
– nenasycené | 136,36 g |
–– mononenasycené | 110,77 g |
–– polynenasycené | 25,59 g |
––– omega 3 | 3,42 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 898 mg |
Sodík | 4,08 g |
Sůl | 9,92 g |
Sacharidy | 46,10 g |
– cukry | 6,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové kýty (nebo plece) | Vepřová kýta | 600 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
200 g 200 g libové slaniny | Špek | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
6 6 kyselých okurek | Okurka polní zavařená | |
2 2 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
vývar | Vývar masový | |
30 g 30 g oleje | Olej řepkový | 30 ml |
40 g 40 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |