Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové závitky s kapary)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 828 kJ /
676 kcal
Bílkoviny106,35 g
– z toho živočišné bílkoviny105,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,35 g
Tuky16,20 g
– nasycené3,89 g
– nenasycené8,22 g
–– mononenasycené6,82 g
–– polynenasycené1,40 g
––– omega 30,06 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 263 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy10,30 g
– cukry0,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového masa (plátků) Vepřová kýta 500 g
kyselé okurky Okurka polní zavařená
sardelová pasta Sardelová pasta
kapary Kapary
hořčice Hořčice plnotučná
100 ml 100 ml červeného vína (suchého) Víno červené suché 100 ml
l l cibule (menší) Cibule čerstvá
vývar Vývar hovězí
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
lžíce lžíce másla Máslo kravské
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.