Nutriční hodnoty (Vepřové závitky s kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 828 kJ / 676 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,35 g |
Tuky | 16,20 g |
– nasycené | 3,89 g |
– nenasycené | 8,22 g |
–– mononenasycené | 6,82 g |
–– polynenasycené | 1,40 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 263 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 10,30 g |
– cukry | 0,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového masa (plátků) | Vepřová kýta | 500 g |
kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
sardelová pasta | Sardelová pasta | |
kapary | Kapary | |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
100 ml 100 ml červeného vína (suchého) | Víno červené suché | 100 ml |
l l cibule (menší) | Cibule čerstvá | |
vývar | Vývar hovězí | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |