Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koprová omáčka s karamelovým základem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 503 kJ /
1 554 kcal
Bílkoviny131,95 g
– z toho živočišné bílkoviny125,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,86 g
Tuky59,41 g
– nasycené35,40 g
– nenasycené20,78 g
–– mononenasycené17,72 g
–– polynenasycené3,06 g
––– omega 30,59 g
Vláknina8,85 g
Cholesterol 378 mg
Sodík 676 mg
Sůl1,70 g
Sacharidy119,69 g
– cukry93,22 g
––– laktóza21,27 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hovězí plece (nebo kýty) Hovězí plec 500 g
2 2 velké mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 plátek 1 plátek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
5 kuliček 5 kuliček celého pepře Pepř černý
sůl Sůl mořská
500 ml 500 ml hovězího vývaru Vývar hovězí 500 ml
300 ml 300 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 300 ml
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
1 svazek 1 svazek kopru Kopr nať čerstvý 50 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 1 silnější plátek másla Máslo kravské 1 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru Cukr bílý 62.5 g
4 lžíce 4 lžíce octa Ocet lihový 60 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce mouky na zahuštění Mouka pšeničná hladká 25 g
citronová šťáva na dochucení Šťáva z citrónu
1 lžička 1 lžička másla na zjemnění Máslo kravské 8 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.