Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocný řez s mascarpone)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 484 kJ /
2 745 kcal
Bílkoviny49,31 g
– z toho živočišné bílkoviny36,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,27 g
Tuky155,41 g
– nasycené78,05 g
– nenasycené68,04 g
–– mononenasycené55,85 g
–– polynenasycené12,18 g
––– omega 33,15 g
Vláknina16,90 g
Cholesterol 944 mg
Sodík 561 mg
Sůl1,12 g
Sacharidy278,73 g
– cukry182,83 g
––– laktóza8,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
30 g 30 g cukru Cukr bílý 30 g
100 g 100 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 100 g
1/3 1/3 prášku do pečiva Kypřící prášek 4.0000001192092896 g
2 lžíce 2 lžíce oleje nebo másla Olej řepkový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce solamylu ( nemusí být ) Bramborový škrob 15 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
250 g 250 g mascarpone Mascarpone 250 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru nebo krystal cukr Cukr bílý 50 g
100 g 100 g jahody Jahody čerstvé 100 g
100 g 100 g maliny Maliny čerstvé 100 g
100 g 100 g ostružiny Ostružiny čerstvé 100 g
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.