Nutriční hodnoty (Ovocný řez s mascarpone)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 484 kJ / 2 745 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,27 g |
Tuky | 155,41 g |
– nasycené | 78,05 g |
– nenasycené | 68,04 g |
–– mononenasycené | 55,85 g |
–– polynenasycené | 12,18 g |
––– omega 3 | 3,15 g |
Vláknina | 16,90 g |
Cholesterol | 944 mg |
Sodík | 561 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 278,73 g |
– cukry | 182,83 g |
––– laktóza | 8,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
30 g 30 g cukru | Cukr bílý | 30 g |
100 g 100 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 100 g |
1/3 1/3 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4.0000001192092896 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje nebo másla | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce solamylu ( nemusí být ) | Bramborový škrob | 15 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
250 g 250 g mascarpone | Mascarpone | 250 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru nebo krystal cukr | Cukr bílý | 50 g |
100 g 100 g jahody | Jahody čerstvé | 100 g |
100 g 100 g maliny | Maliny čerstvé | 100 g |
100 g 100 g ostružiny | Ostružiny čerstvé | 100 g |
3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |