Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pomazánka z bylinkového romadúru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 538 kJ /
368 kcal
Bílkoviny12,06 g
– z toho živočišné bílkoviny9,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,68 g
Tuky28,54 g
– nasycené5,92 g
– nenasycené18,63 g
–– mononenasycené7,63 g
–– polynenasycené11,01 g
––– omega 30,28 g
Vláknina3,72 g
Cholesterol 297 mg
Sodík 443 mg
Sůl1,04 g
Sacharidy14,91 g
– cukry6,30 g
––– laktóza0,95 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 bylinkový romadúr Romadur 20 % t. v s.
1 1 tavený sýr se šunkou Sýr tavený
máslo Máslo kravské
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 vejce natvrdo Vejce slepičí 70 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky červené mleté papriky Paprika červená sušená 0.5 g
štipec štipec pepře Pepř černý
1 lžíci 1 lžíci nasekané petrželky kudrnky Petržel nať čerstvá 15 g
1 lžíce 1 lžíce dobrého kečupu (může být mírně pálivý) Kečup sladký 15 ml
1 lžíce 1 lžíce husté zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 25 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce majolky Majonéza 22.5 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.