Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jelení kýta s plněnou hruškou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 015 kJ /
2 633 kcal
Bílkoviny161,05 g
– z toho živočišné bílkoviny152,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,94 g
Tuky140,84 g
– nasycené81,76 g
– nenasycené53,79 g
–– mononenasycené47,50 g
–– polynenasycené6,29 g
––– omega 30,74 g
Vláknina15,84 g
Cholesterol 590 mg
Sodík 1,46 g
Sůl3,55 g
Sacharidy94,72 g
– cukry46,56 g
––– laktóza4,44 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g jelení kýta Jelení kýta 700 g
10 kuliček 10 kuliček pepře Pepř černý
10 kuliček 10 kuliček nového koření Nové koření
6 6 bobulek jalovce Jalovec sušený
1 1 citrón Citrón čerstvý 90 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
50 g 50 g celeru Celer bulva čerstvá 50 g
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
250 ml 250 ml suchého červeného vína Víno červené suché 250 ml
250 ml 250 ml suchého bílého vína Víno bílé suché 250 ml
30 g 30 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
100 g 100 g smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
2 2 půlené kompotované hrušky Hruška zavařená
brusinky Brusinky zavařené
listy listy hlávkového salátu Salát hlávkový čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.