Nutriční hodnoty (Jelení kýta s plněnou hruškou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 015 kJ / 2 633 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 161,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 152,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,94 g |
Tuky | 140,84 g |
– nasycené | 81,76 g |
– nenasycené | 53,79 g |
–– mononenasycené | 47,50 g |
–– polynenasycené | 6,29 g |
––– omega 3 | 0,74 g |
Vláknina | 15,84 g |
Cholesterol | 590 mg |
Sodík | 1,46 g |
Sůl | 3,55 g |
Sacharidy | 94,72 g |
– cukry | 46,56 g |
––– laktóza | 4,44 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g jelení kýta | Jelení kýta | 700 g |
10 kuliček 10 kuliček pepře | Pepř černý | |
10 kuliček 10 kuliček nového koření | Nové koření | |
6 6 bobulek jalovce | Jalovec sušený | |
1 1 citrón | Citrón čerstvý | 90 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
50 g 50 g celeru | Celer bulva čerstvá | 50 g |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
250 ml 250 ml suchého červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
250 ml 250 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 250 ml |
30 g 30 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
100 g 100 g smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
2 2 půlené kompotované hrušky | Hruška zavařená | |
brusinky | Brusinky zavařené | |
listy listy hlávkového salátu | Salát hlávkový čerstvý |