Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Srdce jako gulášek s fazolemi v papiňáku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 866 kJ /
685 kcal
Bílkoviny10,87 g
– z toho živočišné bílkoviny1,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,12 g
Tuky44,76 g
– nasycené20,83 g
– nenasycené23,17 g
–– mononenasycené18,84 g
–– polynenasycené4,33 g
––– omega 30,05 g
Vláknina20,54 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 857 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy52,95 g
– cukry27,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
celé vepřové srdce Srdce vepřové
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
2 hrsti 2 hrsti malých bílých fazolí Fazole bílé
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
1 lžíce 1 lžíce petrželky Petržel nať čerstvá 15 g
1 1 paprika lusk Paprika červená čerstvá 150 g
1 lžíce 1 lžíce majoránky Majoránka sušená 20 g
1 lžíce 1 lžíce mleté červené papriky Paprika červená sušená 10 g
tvrdý nastrouhaný chleba na zahuštění Chléb pšeničný kváskový
sádlo (nebo olej) Sádlo vepřové
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.