Nutriční hodnoty (Kuřecí plátek s žampionovým přelivem a špenátovými bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 9 934 kJ / 2 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 169,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,80 g |
Tuky | 140,80 g |
– nasycené | 76,77 g |
– nenasycené | 59,67 g |
–– mononenasycené | 49,68 g |
–– polynenasycené | 9,99 g |
––– omega 3 | 2,05 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 4,38 g |
Sacharidy | 74,78 g |
– cukry | 9,90 g |
––– laktóza | 5,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 700 g |
stroužek stroužek česneku | Česnek čerstvý | |
hrubě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
4 4 velké žampiony | Žampion čerstvý | |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
200 ml 200 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
pár kapek kapek citrónu | Citrón čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
máslo | Máslo kravské | |
400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
50-100 g 50-100 g slaniny | Špek | 75 g |
100 g 100 g čerstvého propraného špenátu | Špenát čerstvý | 100 g |
máslo | Máslo kravské | |
pár lžic pár lžic zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
sůl | Sůl mořská |