Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí plátek s žampionovým přelivem a špenátovými bramborami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie9 934 kJ /
2 374 kcal
Bílkoviny180,73 g
– z toho živočišné bílkoviny169,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,80 g
Tuky140,80 g
– nasycené76,77 g
– nenasycené59,67 g
–– mononenasycené49,68 g
–– polynenasycené9,99 g
––– omega 32,05 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 638 mg
Sodík 1,71 g
Sůl4,38 g
Sacharidy74,78 g
– cukry9,90 g
––– laktóza5,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí prsní řízky Kuře prso 700 g
stroužek stroužek česneku Česnek čerstvý
hrubě mletý pepř Pepř černý mletý
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
4 4 velké žampiony Žampion čerstvý
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
200 ml 200 ml šlehačky Šlehačka 35% 200 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
pár kapek kapek citrónu Citrón čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
máslo Máslo kravské
400 g 400 g brambor Brambor zimní 400 g
50-100 g 50-100 g slaniny Špek 75 g
100 g 100 g čerstvého propraného špenátu Špenát čerstvý 100 g
máslo Máslo kravské
pár lžic pár lžic zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.