Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slepičí dršťková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie308 kJ /
74 kcal
Bílkoviny2,32 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,32 g
Tuky0,32 g
– nasycené0,10 g
– nenasycené0,15 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,12 g
––– omega 30,00 g
Vláknina7,61 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 48 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy13,50 g
– cukry6,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/4 1/4 do měkka uvařené slepice i s kůží, krk, křídla Slepice
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 polévková lžíce sladké papriky Paprika červená sušená
majoránka dle chuti Majoránka sušená
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.