Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slepice z plzeňské krčmy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie5 344 kJ /
1 277 kcal
Bílkoviny8,35 g
– z toho živočišné bílkoviny7,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,60 g
Tuky129,85 g
– nasycené63,67 g
– nenasycené64,56 g
–– mononenasycené54,35 g
–– polynenasycené10,21 g
––– omega 30,36 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,41 g
Sůl6,00 g
Sacharidy16,82 g
– cukry14,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 slepice uvařená skoro do měkka Slepice
4 lžíce 4 lžíce švestkových povidel Povidla 92 g
10 10 sušených švestek Švestky sušené
150 g 150 g slaniny Špek 150 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
6 kuliček 6 kuliček jalovce Jalovec sušený
500 ml 500 ml slepičího vývaru Vývar kuřecí 500 ml
1 1 kyselé jablko Jablko čerstvé 150 g
olej (dle potřeby) Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.