Nutriční hodnoty (Slepice z plzeňské krčmy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 5 344 kJ / 1 277 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 129,85 g |
– nasycené | 63,67 g |
– nenasycené | 64,56 g |
–– mononenasycené | 54,35 g |
–– polynenasycené | 10,21 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,41 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 16,82 g |
– cukry | 14,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 slepice uvařená skoro do měkka | Slepice | |
4 lžíce 4 lžíce švestkových povidel | Povidla | 92 g |
10 10 sušených švestek | Švestky sušené | |
150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
6 kuliček 6 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
500 ml 500 ml slepičího vývaru | Vývar kuřecí | 500 ml |
1 1 kyselé jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
olej (dle potřeby) | Olej řepkový |