Nutriční hodnoty (Halušky s kedlubnami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 266 kJ / 3 171 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,50 g |
Tuky | 171,75 g |
– nasycené | 82,55 g |
– nenasycené | 85,55 g |
–– mononenasycené | 72,30 g |
–– polynenasycené | 13,25 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 39,00 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 3,37 g |
Sůl | 8,50 g |
Sacharidy | 329,20 g |
– cukry | 32,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g brambor | Brambor zimní | 750 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
sůl | Sůl mořská | |
500 g 500 g kedlubny | Kedluben čerstvý | 500 g |
200 g 200 g uzené slaniny | Špek | 200 g |