Nutriční hodnoty (Nedělní mls)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 790 kJ / 1 623 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,34 g |
Tuky | 74,86 g |
– nasycené | 39,81 g |
– nenasycené | 27,67 g |
–– mononenasycené | 23,23 g |
–– polynenasycené | 4,44 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 40,24 g |
Cholesterol | 728 mg |
Sodík | 2,39 g |
Sůl | 5,67 g |
Sacharidy | 118,70 g |
– cukry | 39,82 g |
––– laktóza | 22,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6-8 6-8 větších brambor | Brambor zimní | 350 g |
6 plátků 6 plátků vepřové plece | Vepřová plec | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
8 stroužků 8 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 56 g |
1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
250 ml 250 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
oregano | Oregano sušené | |
1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
200 g 200 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
olej | Olej řepkový | |
sádlo na vymazání zapékací mísy mísy | Sádlo vepřové |