Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nedělní mls)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 790 kJ /
1 623 kcal
Bílkoviny102,70 g
– z toho živočišné bílkoviny69,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,34 g
Tuky74,86 g
– nasycené39,81 g
– nenasycené27,67 g
–– mononenasycené23,23 g
–– polynenasycené4,44 g
––– omega 30,44 g
Vláknina40,24 g
Cholesterol 728 mg
Sodík 2,39 g
Sůl5,67 g
Sacharidy118,70 g
– cukry39,82 g
––– laktóza22,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6-8 6-8 větších brambor Brambor zimní 350 g
6 plátků 6 plátků vepřové plece Vepřová plec
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
8 stroužků 8 stroužků česneku Česnek čerstvý 56 g
1 1 bílý jogurt Jogurt kravský bílý 1,5%
250 ml 250 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
drcený kmín Kmín mletý
oregano Oregano sušené
1 1 brokolice Brokolice čerstvá 500 g
200 g 200 g eidamu Sýr kravský tvrdý 30% 200 g
olej Olej řepkový
sádlo na vymazání zapékací mísy mísy Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.