Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tarte Tatin (Obrácený koláč))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 536 kJ /
2 757 kcal
Bílkoviny31,93 g
– z toho živočišné bílkoviny4,73 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,20 g
Tuky136,97 g
– nasycené83,10 g
– nenasycené49,00 g
–– mononenasycené41,84 g
–– polynenasycené7,16 g
––– omega 30,95 g
Vláknina33,30 g
Cholesterol 595 mg
Sodík 53 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy332,55 g
– cukry189,20 g
––– laktóza1,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
5 cl 5 cl studené vody Voda 50 ml
6-8 6-8 jablek (nebo hrušek) Jablko čerstvé 1050 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.