Nutriční hodnoty (Tarte Tatin (Obrácený koláč))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 536 kJ / 2 757 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,20 g |
Tuky | 136,97 g |
– nasycené | 83,10 g |
– nenasycené | 49,00 g |
–– mononenasycené | 41,84 g |
–– polynenasycené | 7,16 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 33,30 g |
Cholesterol | 595 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 332,55 g |
– cukry | 189,20 g |
––– laktóza | 1,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
5 cl 5 cl studené vody | Voda | 50 ml |
6-8 6-8 jablek (nebo hrušek) | Jablko čerstvé | 1050 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |