Nutriční hodnoty (Pikantní "býčí" delikatesa se šťouchanými bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 8 059 kJ / 1 926 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,98 g |
Tuky | 138,81 g |
– nasycené | 62,90 g |
– nenasycené | 73,72 g |
–– mononenasycené | 61,02 g |
–– polynenasycené | 12,70 g |
––– omega 3 | 1,07 g |
Vláknina | 39,89 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,71 g |
Sůl | 6,65 g |
Sacharidy | 107,26 g |
– cukry | 14,92 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 ks 3 ks očištěných býčích žláz | Býčí žlázy | |
150 g 150 g Gazdovské slaniny | Špek | 150 g |
1 pl 1 pl oleje | Olej řepkový | 11 ml |
3 3 větší stroužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
košťál brokolice | Brokolice čerstvá | |
4 plátky 4 plátky čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
2 dcl 2 dcl bílého sladšího vína | Víno bílé suché | 200 ml |
1/2 kostky 1/2 kostky zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 5 g |
4-5 růžiček 4-5 růžiček brokolice na ozdobu | Brokolice čerstvá | |
pár lístků lístků petrželky na posypání | Petržel nať čerstvá | |
3 3 menší brambory | Brambor zimní | 150 g |
1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
košťál brokolice cca 10cm dlouhý | Brokolice čerstvá | |
plátek plátek másla | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská |