Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní "býčí" delikatesa se šťouchanými bramborami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie8 059 kJ /
1 926 kcal
Bílkoviny23,23 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,98 g
Tuky138,81 g
– nasycené62,90 g
– nenasycené73,72 g
–– mononenasycené61,02 g
–– polynenasycené12,70 g
––– omega 31,07 g
Vláknina39,89 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,71 g
Sůl6,65 g
Sacharidy107,26 g
– cukry14,92 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 ks 3 ks očištěných býčích žláz Býčí žlázy
150 g 150 g Gazdovské slaniny Špek 150 g
1 pl 1 pl oleje Olej řepkový 11 ml
3 3 větší stroužky česneku Česnek čerstvý 210 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
košťál brokolice Brokolice čerstvá
4 plátky 4 plátky čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
2 dcl 2 dcl bílého sladšího vína Víno bílé suché 200 ml
1/2 kostky 1/2 kostky zeleninového bujónu Bujón zeleninový 5 g
4-5 růžiček 4-5 růžiček brokolice na ozdobu Brokolice čerstvá
pár lístků lístků petrželky na posypání Petržel nať čerstvá
3 3 menší brambory Brambor zimní 150 g
1 1 menší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
košťál brokolice cca 10cm dlouhý Brokolice čerstvá
plátek plátek másla Máslo kravské
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.