Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maďarský guláš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 612 kJ /
1 102 kcal
Bílkoviny112,72 g
– z toho živočišné bílkoviny105,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,72 g
Tuky48,62 g
– nasycené7,92 g
– nenasycené35,20 g
–– mononenasycené25,48 g
–– polynenasycené9,72 g
––– omega 32,02 g
Vláknina14,44 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 311 mg
Sůl0,55 g
Sacharidy48,60 g
– cukry27,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové kýty Vepřová kýta 500 g
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1-2 1-2 papriky Paprika bílá čerstvá
2 2 feferonky Chilli paprička čerstvá
vývar Vývar masový
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 lžíce 1 lžíce tuku Margarín 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.