Nutriční hodnoty (Maďarský guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 612 kJ / 1 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,72 g |
Tuky | 48,62 g |
– nasycené | 7,92 g |
– nenasycené | 35,20 g |
–– mononenasycené | 25,48 g |
–– polynenasycené | 9,72 g |
––– omega 3 | 2,02 g |
Vláknina | 14,44 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 311 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 48,60 g |
– cukry | 27,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1-2 1-2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
2 2 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
vývar | Vývar masový | |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce tuku | Margarín | 15 g |