Nutriční hodnoty (Nenáročný, žampionovo - zeleninový rosol)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 767 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,80 g |
Tuky | 1,56 g |
– nasycené | 0,80 g |
– nenasycené | 0,75 g |
–– mononenasycené | 0,30 g |
–– polynenasycené | 0,45 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 28,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 68 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 40,50 g |
– cukry | 13,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g žampionů nebo jiných hub | Žampion čerstvý | 350 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 sklenky 2 sklenky vody | Voda | 400 ml |
30 g 30 g želatiny | Želatina vepřová | 30 g |
1/2 balíčku 1/2 balíčku propláchnutých pokrájených zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | |
200 g 200 g naložené zeleniny(květák, hrášek ,kukuřice, cokoliv) | Hrášek zelený | 200 g |
0,5 sklenky 0,5 sklenky octa | Ocet lihový | 100 ml |
2 2 čajové lžičky cukru | Cukr bílý |