Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lehký mandarinkový dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 968 kJ /
3 338 kcal
Bílkoviny84,36 g
– z toho živočišné bílkoviny65,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,50 g
Tuky170,07 g
– nasycené59,84 g
– nenasycené98,37 g
–– mononenasycené73,55 g
–– polynenasycené24,82 g
––– omega 37,05 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 783 mg
Sodík 491 mg
Sůl0,97 g
Sacharidy364,60 g
– cukry258,70 g
––– laktóza21,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
2 2 rovné lžičky kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
75 ml 75 ml oleje Olej řepkový 75 ml
75 ml 75 ml vody Voda 75 ml
1 1 mandarinkový kompot Mandarinka zavařená
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
250 g 250 g tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
150 g 150 g bílého smetanového jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 150 ml
50 g 50 g moučkového cukru Cukr bílý 50 g
1 1 želatinový ztužovač za studena (dr. Oetker) Ztužovač želatinový
1 balíček 1 balíček čirého dortového želé Želatina cukrářská 10 g
250 ml 250 ml mandarinkové šťávy Šťáva z mandarinky 250 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.