Nutriční hodnoty (Kuřecí prsíčka s petrželkou a kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 693 kJ / 3 512 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 379,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 327,09 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 52,30 g |
Tuky | 57,70 g |
– nasycené | 19,72 g |
– nenasycené | 33,56 g |
–– mononenasycené | 26,90 g |
–– polynenasycené | 6,66 g |
––– omega 3 | 3,21 g |
Vláknina | 13,80 g |
Cholesterol | 821 mg |
Sodík | 812 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 330,30 g |
– cukry | 13,16 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g těstovin (např. TAGLIATELLE) | Těstoviny pšeničné | 400 g |
4 4 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1400 g |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
2 PL 2 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 PL 1 PL medové hořčice | ||
2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
2 PL 2 PL másla | Máslo kravské | 20 g |
200 ml 200 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
150 ml 150 ml drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 150 ml |
2 KL 2 KL škrobové moučky | Bramborový škrob | 10 g |
1/2 svazku 1/2 svazku nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 40 g |
1 sklenička 1 sklenička kaparů (45 ml) | Kapary | |
cukr | Cukr bílý |