Nutriční hodnoty (Omáčka z fazolových lusků bez mouky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 846 kJ / 202 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,06 g |
Tuky | 3,07 g |
– nasycené | 1,68 g |
– nenasycené | 1,20 g |
–– mononenasycené | 0,87 g |
–– polynenasycené | 0,33 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 9,40 g |
Cholesterol | 9 mg |
Sodík | 473 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 28,77 g |
– cukry | 10,33 g |
––– laktóza | 7,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
180 g 180 g mražených fazolových lusků | Fazolky mražené | 180 g |
2 2 středně velké brambory | Brambor zimní | 100 g |
150 ml 150 ml mléka (dle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
ocet (na dochucení) | Ocet lihový | |
cukr (nebo umělé sladidlo) | Cukr bílý |