Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodové nic se špaldovým korpusem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 995 kJ /
3 584 kcal
Bílkoviny145,33 g
– z toho živočišné bílkoviny117,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,63 g
Tuky155,00 g
– nasycené83,03 g
– nenasycené56,33 g
–– mononenasycené48,45 g
–– polynenasycené7,88 g
––– omega 30,75 g
Vláknina25,46 g
Cholesterol 1,62 g
Sodík 801 mg
Sůl1,52 g
Sacharidy389,20 g
– cukry197,95 g
––– laktóza31,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 150 g
100 100 g másla (a trochu na vymazání formy) Máslo kravské 100 g
50 g 50 g hnědého cukru Cukr třtinový 50 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
500 g 500 g tvarohu (nejlépe tučného) Tvaroh polotučný 500 g
300 ml 300 ml jogurtu (nebo zakysané smetany, lze i zkombinovat) Jogurt kravský bílý 3,5% 300 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
2 balíčky 2 balíčky vanilkového pudinku Puding v prášku 96 g
250 g 250 g čerstvých jahod Jahody čerstvé 250 g
1 balíček 1 balíček čirého dortového želé Želatina cukrářská 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.