Nutriční hodnoty (Krkovička na kapiovo - zeleninové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 446 kJ / 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,28 g |
Tuky | 0,57 g |
– nasycené | 0,14 g |
– nenasycené | 0,30 g |
–– mononenasycené | 0,07 g |
–– polynenasycené | 0,23 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,90 g |
– cukry | 5,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 plátků 6 plátků krkovice | Vepřová krkovice | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
bílá část pórku | Pórek čerstvý | |
mražená mrkev | Mrkev mražená | |
mražený hrášek | Hrášek zelený mražený | |
sterilovaná kapie ve sladko-kyselém nálevu | Paprika červená sterilovaná | |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky nebo Solamyl | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
olej | Olej řepkový |