Nutriční hodnoty (Vepřové kousky na leču a houbách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 179 kJ / 1 238 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 149,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,98 g |
Tuky | 32,77 g |
– nasycené | 8,35 g |
– nenasycené | 16,34 g |
–– mononenasycené | 14,11 g |
–– polynenasycené | 2,22 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 38,20 g |
Cholesterol | 488 mg |
Sodík | 5,20 g |
Sůl | 12,75 g |
Sacharidy | 54,60 g |
– cukry | 18,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g vepřového plecka nebo krkovičky | Vepřová plec | 750 g |
600 g 600 g leča | Zelenina směs sterilovaná | 600 g |
250 g 250 g žampionů | Žampion čerstvý | 250 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 šlehačka nebo smetana | Šlehačka 35% | |
koření na vepřové maso | Kmín mletý | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
tmavá jíška Knorr | Jíška tmavá instantní |