Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové kousky na leču a houbách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 179 kJ /
1 238 kcal
Bílkoviny163,23 g
– z toho živočišné bílkoviny149,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,98 g
Tuky32,77 g
– nasycené8,35 g
– nenasycené16,34 g
–– mononenasycené14,11 g
–– polynenasycené2,22 g
––– omega 30,15 g
Vláknina38,20 g
Cholesterol 488 mg
Sodík 5,20 g
Sůl12,75 g
Sacharidy54,60 g
– cukry18,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g vepřového plecka nebo krkovičky Vepřová plec 750 g
600 g 600 g leča Zelenina směs sterilovaná 600 g
250 g 250 g žampionů Žampion čerstvý 250 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 šlehačka nebo smetana Šlehačka 35%
koření na vepřové maso Kmín mletý
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
tmavá jíška Knorr Jíška tmavá instantní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.