Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játra na pomerančích a sherry)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 332 kJ /
796 kcal
Bílkoviny86,47 g
– z toho živočišné bílkoviny85,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,47 g
Tuky26,27 g
– nasycené8,16 g
– nenasycené11,56 g
–– mononenasycené8,28 g
–– polynenasycené3,28 g
––– omega 30,05 g
Vláknina4,94 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 365 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy20,71 g
– cukry6,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
2 2 pomeranče Pomeranč čerstvý
1 1 větší červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 1 polévková lžíce hnědého cukru Cukr třtinový
1 1 kávová lžička sladké papriky Paprika červená sušená
špetka špetka sušeného estragonu ( možno použít čerstvý) Estragon sušený
snítka snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený
pepř ( já použila pomerančový) Pepř černý
100 ml 100 ml suchého sherry ( popř. vína) Sherry 100 ml
150 ml 150 ml vývaru Vývar hovězí 150 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.