Nutriční hodnoty (Játra na pomerančích a sherry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 332 kJ / 796 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 85,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,47 g |
Tuky | 26,27 g |
– nasycené | 8,16 g |
– nenasycené | 11,56 g |
–– mononenasycené | 8,28 g |
–– polynenasycené | 3,28 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 4,94 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 365 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 20,71 g |
– cukry | 6,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
2 2 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
1 1 větší červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 1 polévková lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | |
1 1 kávová lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | |
špetka špetka sušeného estragonu ( možno použít čerstvý) | Estragon sušený | |
snítka snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
pepř ( já použila pomerančový) | Pepř černý | |
100 ml 100 ml suchého sherry ( popř. vína) | Sherry | 100 ml |
150 ml 150 ml vývaru | Vývar hovězí | 150 ml |
sůl | Sůl mořská |