Nutriční hodnoty (Karamelizovaný fenykl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 776 kJ / 185 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,30 g |
Tuky | 12,30 g |
– nasycené | 7,95 g |
– nenasycené | 4,20 g |
–– mononenasycené | 3,90 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 38 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,12 g |
– cukry | 18,12 g |
––– laktóza | 0,12 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 hlízy fenyklu | Fenykl hlíza | |
15 g 15 g másla | Máslo kravské | 15 g |
lžíce lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | |
malý panák panák jablečného octa | Ocet jablečný | |
150 ml 150 ml jablečného džusu | Džus jablečný | 150 ml |
sůl | Sůl mořská |