Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karamelizovaný fenykl)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie776 kJ /
185 kcal
Bílkoviny0,41 g
– z toho živočišné bílkoviny0,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,30 g
Tuky12,30 g
– nasycené7,95 g
– nenasycené4,20 g
–– mononenasycené3,90 g
–– polynenasycené0,30 g
––– omega 30,05 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 38 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy18,12 g
– cukry18,12 g
––– laktóza0,12 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 hlízy fenyklu Fenykl hlíza
15 g 15 g másla Máslo kravské 15 g
lžíce lžíce třtinového cukru Cukr třtinový
malý panák panák jablečného octa Ocet jablečný
150 ml 150 ml jablečného džusu Džus jablečný 150 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.