Nutriční hodnoty (Ricottové košíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 197 kJ / 1 242 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 74,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,30 g |
Tuky | 92,13 g |
– nasycené | 50,55 g |
– nenasycené | 24,32 g |
–– mononenasycené | 21,78 g |
–– polynenasycené | 2,54 g |
––– omega 3 | 1,39 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 519 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 3,88 g |
Sacharidy | 23,78 g |
– cukry | 18,58 g |
––– laktóza | 16,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g ricotty | Ricotta | 400 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
100 g 100 g parmazánu | Parmezán | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce nasekaného kopru | Kopr nať čerstvý | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce nasekané bazalky | Bazalka čerstvá | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř (podle chuti) | Pepř černý mletý | |
4 plátky 4 plátky slaniny | Špek |