Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jemné dušené vepřové a králičí maso na zelenině podle italského receptu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 339 kJ /
2 710 kcal
Bílkoviny68,48 g
– z toho živočišné bílkoviny1,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny67,32 g
Tuky65,72 g
– nasycené10,99 g
– nenasycené52,04 g
–– mononenasycené43,93 g
–– polynenasycené8,10 g
––– omega 30,62 g
Vláknina37,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 164 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy416,93 g
– cukry32,13 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 větší mrkve Mrkev čerstvá 150 g
2-3 2-3 řapíkaté celery Celer řapíkatý
1 plechovka 1 plechovka rajčat 425 ml Rajče červené čerstvé
2-3 lžíce 2-3 lžíce olivového oleje Olej olivový 27.5 ml
3 3 červené cibule (nakrájené na tenké plátky) Cibule červená čerstvá 207 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
6 6 vepřových kotlet Vepřová kotleta s kostí
2 2 králičí stehna Králík stehna
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
cukr Cukr bílý
nové koření Nové koření
bobkový list Bobkový list sušený
1 1 malý rajský protlak Protlak rajčatový
3 PL 3 PL olivového oleje Olej olivový 33 ml
hladká mouka na poprášení masa Mouka pšeničná hladká
150-200 ml 150-200 ml masového vývaru (lze nahradit vodou) Vývar masový 175 ml
200 ml 200 ml suchého červeného vína Víno červené suché 200 ml
+ 500 g 500 g libovolných těstovin Těstoviny pšeničné 500 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.