Nutriční hodnoty (Jemné dušené vepřové a králičí maso na zelenině podle italského receptu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 339 kJ / 2 710 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 67,32 g |
Tuky | 65,72 g |
– nasycené | 10,99 g |
– nenasycené | 52,04 g |
–– mononenasycené | 43,93 g |
–– polynenasycené | 8,10 g |
––– omega 3 | 0,62 g |
Vláknina | 37,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 164 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 416,93 g |
– cukry | 32,13 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
2-3 2-3 řapíkaté celery | Celer řapíkatý | |
1 plechovka 1 plechovka rajčat 425 ml | Rajče červené čerstvé | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 27.5 ml |
3 3 červené cibule (nakrájené na tenké plátky) | Cibule červená čerstvá | 207 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
6 6 vepřových kotlet | Vepřová kotleta s kostí | |
2 2 králičí stehna | Králík stehna | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
cukr | Cukr bílý | |
nové koření | Nové koření | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
1 1 malý rajský protlak | Protlak rajčatový | |
3 PL 3 PL olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
hladká mouka na poprášení masa | Mouka pšeničná hladká | |
150-200 ml 150-200 ml masového vývaru (lze nahradit vodou) | Vývar masový | 175 ml |
200 ml 200 ml suchého červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
+ 500 g 500 g libovolných těstovin | Těstoviny pšeničné | 500 g |