Nutriční hodnoty (Jablečný beránek s medem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 752 kJ / 3 287 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,23 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,80 g |
Tuky | 168,28 g |
– nasycené | 97,13 g |
– nenasycené | 61,41 g |
–– mononenasycené | 53,06 g |
–– polynenasycené | 8,35 g |
––– omega 3 | 0,97 g |
Vláknina | 24,90 g |
Cholesterol | 1,21 g |
Sodík | 451 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 369,20 g |
– cukry | 229,07 g |
––– laktóza | 1,36 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
180 g 180 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 180 g |
120 g 120 g cukru krupice | Cukr bílý | 120 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
170 g 170 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 170 g |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
1 špetka 1 špetka skořice | Skořice ceylonská | |
5 5 menších jablíček (nakrájených na malé kostičky) | Jablko čerstvé | 750 g |
1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
tuk a hrubá mouka na přípravu formy | Mouka pšeničná hrubá |