Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný beránek s medem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 752 kJ /
3 287 kcal
Bílkoviny51,03 g
– z toho živočišné bílkoviny27,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,80 g
Tuky168,28 g
– nasycené97,13 g
– nenasycené61,41 g
–– mononenasycené53,06 g
–– polynenasycené8,35 g
––– omega 30,97 g
Vláknina24,90 g
Cholesterol 1,21 g
Sodík 451 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy369,20 g
– cukry229,07 g
––– laktóza1,36 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
180 g 180 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 180 g
120 g 120 g cukru krupice Cukr bílý 120 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
170 g 170 g rozpuštěného másla Máslo kravské 170 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1 špetka 1 špetka skořice Skořice ceylonská
5 5 menších jablíček (nakrájených na malé kostičky) Jablko čerstvé 750 g
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
tuk a hrubá mouka na přípravu formy Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.