Nutriční hodnoty (Pudingový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 581 kJ / 3 007 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 82,65 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,16 g |
Tuky | 163,42 g |
– nasycené | 75,88 g |
– nenasycené | 72,02 g |
–– mononenasycené | 56,96 g |
–– polynenasycené | 15,06 g |
––– omega 3 | 2,79 g |
Vláknina | 3,40 g |
Cholesterol | 1,61 g |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 2,78 g |
Sacharidy | 289,55 g |
– cukry | 176,25 g |
––– laktóza | 55,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
100 g 100 g práškového cukru | Cukr bílý | 100 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 PL 1 PL vlažné vody | Voda | 18 ml |
250 ml 250 ml smetany 33% | Smetana kravská sladká 35% | 250 ml |
1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
1 1 čokoládový pudink | Puding v prášku | |
2 ks 2 ks vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
1 1 želatina v prášku | Želatina vepřová | |
džem (na hotový piškot) | Džem ze směsi ovoce | |
1 1 dortová želatina na vrch dortu | Želatina vepřová | |
na ozdobu bonbóny | Bonbon ovocný |