Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křepelka pečená s tymiánovou nádivkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 674 kJ /
639 kcal
Bílkoviny14,33 g
– z toho živočišné bílkoviny10,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,30 g
Tuky50,97 g
– nasycené29,44 g
– nenasycené18,57 g
–– mononenasycené16,15 g
–– polynenasycené2,42 g
––– omega 30,32 g
Vláknina2,15 g
Cholesterol 387 mg
Sodík 415 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy29,72 g
– cukry2,55 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 ks 2 ks chlazených křepelek (220g/ks) Křepelka stehno s kůží
2 dcl 2 dcl kuřecího vývaru Vývar kuřecí 200 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
tymián Tymián sušený
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 1 rohlík Rohlík pšeničný bílý 43 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
muškátový oříšek Muškátový oříšek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.