Nutriční hodnoty (Křepelka pečená s tymiánovou nádivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 674 kJ / 639 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,30 g |
Tuky | 50,97 g |
– nasycené | 29,44 g |
– nenasycené | 18,57 g |
–– mononenasycené | 16,15 g |
–– polynenasycené | 2,42 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 2,15 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 415 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 29,72 g |
– cukry | 2,55 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 ks 2 ks chlazených křepelek (220g/ks) | Křepelka stehno s kůží | |
2 dcl 2 dcl kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
tymián | Tymián sušený | |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
1 1 rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek |